Αμύγδαλο (Prunus amygdalus) από τη FES California

2015-03-25 19:49

To ανθοϊαμα χρησιμοποιείται για πολλές θρεπτικές ανισορροπίες, όπως διατροφικές διαταραχές ή διαταραχές ανάπτυξης των παιδιών εξαιτίας κακής διατροφής, αιτίες που καθιστούν το άτομο ανίκανο να λάβει την επίγεια, υλιστική θρέψη και σε μακροχρόνια βάση έχουν αρνητικό αντίκτυπο και στην ψυχική του ανάπτυξη, όπως και στον ψυχισμό του γενικότερα.
Με το να καταναλώνει κανείς διατροφικά "σκουπίδια" ή να λαμβάνει ελάχιστες θερμίδες από το κανονικό, νιώθει μέσα του όλο και λιγότερο θρεπτικά ολοκληρωμένος και από ένα σημείο και μετά το πνευματικό του φως ολοένα να μειώνεται.
Το Almond βοηθάει ν'αποκτήσει το άτομο μια εσωτερική αίσθηση της παρουσίας φωτός, ώστε να μπορεί ν'επιλέγει υγιεινές και σωστές τροφές για εκείνον, νιώθοντας πλήρης και βαθιά σιτισμένος, ίσως για πρώτη φορά στη ζωή του. Το ανθοϊαμα σ'ένα πιο βαθύ επίπεδο θεραπείας, ενώνει τα συμπαντικά "ρεύματα" του φωτός με τις αιθερικές δυνάμεις γύρω από τ'ανθρώπινο σώμα, ώστε Ζωή και Φως να ενώνονται στο Όλον.

ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν υποκαθιστά καμία ιατρική συμβουλή σε θέματα ανισορροπίας τροφής ή θεραπεία διαταραχών όρεξης κατόπιν ιατρικής παρακολούθησης.